loading

ONSTAR-PALVELUT

 

ONSTAR

VÄLITÖN APU ONNETTOMUUSTILANTEESSA:

 ONSTAR VOI PELASTAA HENKESI.

 

Aja hyvillä mielin: OnStar on rinnallasi, jos joudut onnettomuuteen.

Myös silloin, jos et pysty soittamaan apua.

     onstar
     Välitön apu onnettomuustilanteessa: OnStar voi pelastaa henkesi.

    •    Apu onnettomuustilanteessa: Automaattinen hätäpuhelu aktivoituu heti, kun turvatyyny laukeaa. Kaikki tärkeät ajoneuvon tiedot lähetetään välittömästi OnStar-keskukseen: sijainti, ajosuunta, auton väri ja onnettomuuden vakavuusaste 1

    •    Me puhumme sinulle: Erikoiskoulutuksen saaneet OnStar-asiakaspalvelijat aloittavat kommunikoinnin kanssasi handsfree-kaiuttimen kautta – silloinkin, kun olet ulkomailla, puhelussa käytetään valitsemaasi kieltä 2
 
    •    Jokainen sekunti on kallisarvoinen: Heti, kun olemme saaneet kaikki tiedot ja on selvää, että tarvitset apua, OnStar-asiakaspalvelija ilmoittaa hälytyspalveluun välittömästi. 3

 

 

Tämä asiakas on liikuttunut kyyneleisiin #kiitosOnStar

Maaliskuussa 2016 Eulalia Serrano ajaa Opel Zafirallaan Madridissa. Kaikki vaikuttaa olevan hyvin kunnes risteyksessä tapahtuu kolari. Rauhoittava ääni kuuluu autosta.

Törmäyksen sattuessa sensorit reagoivat ja OnStar-asiakaspalvelu saa hälytyksen. Asiakaspalvelija soittaa autoon sisälle ja tiedustelee tapahtunutta. Jos tarvetta asiakaspalvelija ottaa yhteyttä pelastusviranomaisiin. Hätäpalvelu ja automaattinen hätäpuhelu on vain yksi monista OnStarin palveluista.
     

Kolari! Mitä tapahtuu seuraavaksi? #thankyouOnStar

Lokakuussa 2015: Charlotte Tyson oli osallisena kolarissa. Ensireaktio oli paniikkikohtaus, mutta henkilökohtainen avustaja tuli auttamaan. Katso oheisesta videosta hänen tarinansa.

Kolarin sattuessa turvatyynyt laukeavat ja sensorit hälyttävät OnStar-avustajan, joka on tarvittaessa yhteydessä pelastusviranomaisiin.
    

 

 1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivointia ja niiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden ja GPS:n saatavuudesta ja laadusta. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. OnStar-tilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Tutustu ehtoihin.

2 Poikkeuksellisissa olosuhteissa sinut saatetaan yhdistää ensin englantia puhuvalle asiakaspalvelijalle, jotta puheluusi voidaan vastata mahdollisimman nopeasti.

3 OnStar-palvelut perustuvat langattomaan verkkoon ja satelliittipaikannusjärjestelmiin.

Siirry ylös